butelii oxigen1

Functie de diagnosticul si respectiv indicatia terapeutica prescrisa de doctorul dumneavoasta curant referitoare la oxigenoterapie, firma noastra va poate oferi si sisteme de oxigenoterapie compuse din butelie de oxigen medicinal, reductor de presiune oxigen, umidificator si masca sau canula nazala.

Capacitatea unei Butelii Oxigen poate fi cuprinsa intre 0.5 litri si 50 litri (cele mai uzuale fiind cele de 5 l si respectiv cele de 10 l) iar sistemele pot fi personalizate nu numai prin alegerea unei butelii oxigen de capacitate adecvata nevoilor dumneavoastra dar si prin alegerea reductoarele de presiune din portofoliul nostru de produse.


butelii oxigen medicalbutelii oxigen5


Sisteme de oxigen portabil AT 3 sunt compuse dintr-o butelie de oxigen medical de 3 l, reductor de presiune oxigen si respectiv canula nazala, toate aflate intr-o geanta tip roller ce se poate trage sau se poate lua ca si un rucsac in spate. Acest sistem este recomandat pacientilor activi, iar sistemul le poate asigura oxigenul necesar in deplasarile pe care le au. Geanta e prevazuta cu mai multe buzunare pentru depozitare, inclusiv pentru atasarea unui umidificator (daca e nevoie).