Un Concentrator Oxigen este un aparat electronic care filtreaza aerul ambiental cu ajutorul unor zeoliti furnizand oxigen la un debit de maxim 5 l/min (8 l/min pentru concentratorul Nuvo 8). In gama de produse a firmei noastre exista mai multe modele de concentratoare de oxigen, atat portabile cat si stationare.

Date tehnice Concentrator Oxigen:

concentrator oxigen 2

Concentratoarele Mark 5 Nuvo Lite comercializate de firma noastra sunt produse in SUA, sunt concentratoare de generatie noua, foarte compacte si usoare cantarind numai 13,6 kg, fiind foarte silentioase (nivelul de zgomot mai mic de 40 dB) si avand un consum energetic de 290 W. In plus, aceste concentratoare sunt foarte robuste si fiabile.
concentrator oxigen 1Concentratoarele portabile Inogen sunt destinate a furniza libertatea de care au nevoie pacientii ce necesita oxigenoterapie dar care au o viata activa. Sunt destinate atat pentru uz stationar dar mai ales portabil, avand o greutate de numai 3,2 kg si furnizand o autonomie de pina la 8 ore (pentru concentratoarele dotate cu acumulator cu 24 celule).